Weekly Feed #123

Feed weekly september 17, 2021

En samling av lenker vi har sett på og lest denne uken. En blanding av aktualiteter innen tech, design og relevante artikler.

Leseliste

  • Elon Musks kunstige intelligensfirma OpenAI har gitt ut Codex, et nytt system som automatisk skriver programvarekode ved hjelp av enkle ledetekster skrevet på vanlig språk. I denne artikkelen stiller forfatteren spørsmålet om OpenAIs Codex vil erstatte menneskelige programmerere. Og kommer med en forbløffende konklusjon.
  • Av stor interesse for oss, siden vår jobb med Elements of AI, her er et nettsted dedikert til forelesninger om AI -forskning og deep learning, takket være MIT.

Ukens design

  • Noto -skriftene utarbeidet i dette Noto-prosjektet fra Google er perfekte for harmonisk, estetisk og typografisk korrekt global kommunikasjon, på mer enn 1000 språk og over 150 skrivesystemer. Trenger du fonter for nettstedet, boken, appen eller produktet ditt er dette stedet for deg. Fontene er lisensiert under Googles Open Font License.

Ukens tech

  • Git skiller ikke mellom store og små bokstaver. Gjennom denne tråden på Stack Overflow kan du lære hvordan du løser dette problemet.
  • Vi burde kanskje ha en egen "ukens business" kategori for denne nyheten: Mailchimp solgte for 12 milliarder dollar til selskapet Intuit. Dette er en trend vi har sett mye de siste årene, nemlig programvaregiganter som kjøper seg et nytt marked. På denne måten får Intuit tilgang til markedsføringsområdet, samt alle data, fra Mailchimp. Dette betyr at de kan fange mer for markedet og få en høyere inntekt per kunde ved å krysselge sine forskjellige software tilbud. Unødvendig å si at aksjene i Intuit har gått opp siden avtalen ble bekreftet.
  • Dette blogginnlegget forklarer hvordan du utvikler GraphQL APIer ved hjelp av Nexus. Den utforsker de to vanligste alternativene for å lage et GraphQL-skjema (schema-first tilnærming eller code-first tilnærming)
  • Og til slutt: et kult verktøy for innspilling og avspilling av nettleserkode for å fange opp feil raskere, for eksempel. Måten den fungerer på er ved å spille inn webapplikasjonen slik at den faktiske koden kan spilles av igjen.

Det er det for denne uken! Vi kommer tilbake neste fredag med nye innlegg. Hvis du vil komme i kontakt med oss kan du nå oss på hello@feed.no.