Hok cover

Henie Onstads svar på den akutte tilstanden er å strømme eksklusivt og tidligere upublisert materiale av høy kvalitet fra arkivene. Opplevelsen er ute nå på art.hok.no. I samarbeid med Henie Onstad Kunstsenter og ANTI.

I digitale konsertformater vil publikum få eksklusive opptak, bestillingsverk og tidligere upubliserte konserter med artister som Ulver, Lindstrøm, When og Moon Relay.

I tillegg tilbys digitale omvisninger i de stengte utstillingene Picasso 347 og New Visions, en improvisert digital feiring av Arnold Haukelands 100-års jubileum 28. mars samt verk fra Ultimafestivalen fremført på museet.

Fra idéen ble unnfanget ble første versjon lansert etter kun to uker, takket være et smidig samarbeid med våre gode venner i ANTI og naturligvis Henie Onstad Kunstsenter. Vi håper denne plattformen kan tilføre litt næring i form av kunst i en ellers rimelig utfordrende hverdag for svært mange av oss.

– Vi kjenner viktigheten av kunst, spesielt i vanskelige tider. Selvom våre dører er stengt for tiden vil nedstengning aldri være et alternativ. Takket være et godt samarbeid med Feed og ANTI er vi stolte over å presentere skjulte perler fra museet, sier Gunhild Varvin i Henie Onstad Kunstsenter.
Hokdeckwhite

PS! Sosiale meder og “big tech” tilgjengeliggjør masse kunst i disse dager, og det er skikkelig kult. Midt i dette bidrar Henie Onstad til en viktig debatt rundt sensur i sosiale medier. Les mer om det her.

Vårt bidrag

Initiell idé
UX
Utvikling

Samarbeidspartnere

Dette prosjektet har vært et samarbeid av de sjeldne. Selvom vi sådde det første frøet har hele team'et utbrodert og videreutviklet idéen til der den er nå. Akkurat slik det skal være. ANTI har levert stødig på design, og Henie Onstad Kunstsenter har gitt prosjektet kontekstuell veiledning og overordnet produkt eierskap - for ikke å snakke om innholdet, som er front og senter i ethvert prosjekt for Henie Onstad.