Nyheter

Launch of the W Initiative

Nettsiden til W Initiative ble lansert denne uken! En interessant reise å ha vært med på, sammen våre kollegaer på Metric Design som leverte den visuelle identiteten, mens vi jobbet med UX-design og utvikling. W Initiative er navnet på stiftelsen startet av Gustav Witzøe. Formålet er å støtte humanitære prosjekter for å forbedre utdanning og helse hos de unge. Det første prosjektet hittil, iWASH -prosjektet i Uganda, har allerede blitt lansert for å øke barns tilgang til drikkevann og forbedre håndvask på skolen. Les mer her.

Marius Small

Hils på Marius!

Velkommen til front-end utvikler Marius Tetlie! Marius har jobbet internasjonalt på designstudioer i Berlin og Amsterdam før han kom tilbake til Norge for å spesialisere seg i front-end utvikling. Han er spesielt interessert i nye teknologier og deres effekter på design, estetikk og kultur. Hans erfaring i å bygge broer mellom design og teknologi, så vel som hans nysgjerrige blikk, vil være verdifulle for vårt team av utviklere!

Andreea Small

A warm welcome to Andreea

Vi er veldig glade for å kunne ønske Andreea Tecusan velkommen til vårt designerteam. Etter å ha studert ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo og Design Academy i Eindhoven, jobbet hun på designstudioet OlssønBarbieri før hun begynte hos oss. Hennes interesser strekker seg langt utover design og til art direction, fotografering og kommunikasjon, vi er derfor utrolig glade for å kunne legge til hennes talenter i teamet vårt!

By:larm

Gjennom det siste året har vi arbeidet med utvikling av en ny web-plattform for by:Larm festivalen i Oslo og er stolte av at nettsiden ble lansert forrige uke. Målet har vært å samle festivalers digitale behov for å skape en varig, fleksibel løsning som ikke koster skjorta å videreutvikle. Sjekk det ut her.

Gilda small

Gilda Axelroud joiner teamet vårt

Gode nyheter! Endelig tar vi et viktig skritt videre og henter inn økt styrke på prosjektledelse og forretningsutvikling. Gilda kommer fra rollen som visedirektør i Kunstnernes hus, og direktør i STANDARD OSLO, med en sterk kompetanse i digitale løsninger og kognitiv vitenskap. Dette lover godt for våre team med designere og teknologer som for tiden jobber på noen av de mest utforskende prosjektene vi noensinne har hatt.

Jonas vetlesen

Jonas jo!

Jonas fra LOFT 4 og Boden Studio er et ytterst velkomment tilskudd til design team'et. Jonas kommer til Feed fra lærerstilling i interaksjonsdesign på AHO, og hans utforskende metodikk inspirerer oss. Han har aldri helt forstått de ulike fortegnene man legger til "design", og arbeider intuitivt i krysningspunktet mellom alle.

Lars magnus haugen

Lars har blitt en del av vårt team!

Lars er en allsidig produktdesigner, med fokus på digitale løsninger. Han er utdannet ved Westerdals med arbeidserfaring fra Lisboa og Oslo før han startet i Feed. Lars bidrar med et helhetlig design- og tech perspektiv i sin jakt etter de mest verdifulle idéene i våre prosjekter. Vi er glade for å kunne ønske han velkommen, og stolte av hva han allerede har kokt opp!

Preeti

Velkommen, Preeti!

Preeti er en front-end utvikler med fokus på logikk og problemløsing. Hun har en helhetlig bakgrunn innen psykologi og forretningsadministrasjon, og har tidligere bodd og studert i både Nederland og England. Vi er superglade for å ha henne med på vårt team!

DS Nyhetforside

Vi har lansert Designers’ Saturday!

Sjekk ut nettsiden her

TE Feed MG 9899 hi res

En varm velkomst til vår nye utvikler Even!

Han er en front-end utvikler med erfaring fra flere byråer, og har bakgrunn som kokk (!). Vi er superfornøyd med at Even blir en del av vårt team.

Hok20

Henie Onstad

Henie Onstad har lansert sine nye nettsider, og vi har stått for teknisk utvikling og UX-veiledning. Besøk nettsiden.

4 main image Landscape 16 9

Building AI

Vi har nettopp lansert Building AI, et nettkurs i kunstig intelligens og del 2 i serien Elements of AI. Utforsk kurset →

DSC05543

Ian Brown joins our team!

We're so happy to have Ian Brown joining our team. Ian is a brilliant designer with broad experience, working with both digital and printed matter through his own practice and other agencies. He joins us from Netlife, where he's spent the last couple of years designing digital products and experiences. Welcome!

Musikkhjemmekontoret News posting 2

Musikkhjemmekontoret

Tyvstart på et større prosjekt. Dette er den definitive verktøykassen for musikere og artister i både i den pågående krisen og for hva enn fremtiden måtte bringe.

Hok news

Henie Onstad Kunstsenter

Inngår omfattende samarbeid med Feed og Anti for å åpne koronastengte utstillinger.

Doga gruppebilde

DOGA-merket

Vi vant DOGA-merket for interaksjonsdesign av elementsofai.com! En anerkjennelse som denne på hjemmebane er spesielt meningsfull for oss. Les juryens begrunnelse her.

Mask Group

Nye nettsider til Dramatikkens hus!

Vi har laget en ny nettside for Dramatikkens hus – stedet som gir ressurser til å utvikle ny norsk dramatikk. Ta en titt: dramatikkenshus.no 🥳

Statsikon feedweb

I offentlighetens tjeneste

Nasjonal KI-strategi oppfordrer det norske folk til å ta kurset elementsofai.com. Så er det ikke lenger bare vi som maser så fælt. Les hele strategien her.

OD News

Internvev for OD

Interne admin verktøy for norges største solidaritetsprosjekt av, med og for ungdom er nettopp lansert. Synd det er internt, ellers skulle vi gladelig linket til det!

27709752 10154981153296090 8996966126713630371 o

Hei, Ole!

Vi er utrolig glade og stolte over å ønske Ole Magnus Støvern velkommen som utvikler i Feed!

Hurtigruten 43 660257d5a8efad4eb9093b7223874f34

Hurtigruten Svalbard

Vi henter inn Reaktor som partnere for å fornye Hurtigruten Svalbards e-handelsløsning.

Exit! Historier fra Munchmuseet

Vi designet en retrospektiv bok for Munchmuseet, til deres aller siste utstilling før flyttelasset sendes til Bjørvika.

The State of Impact

Vi designet nylig “The State of Impact”. Et magasin som går dypt i samtaler om fremtidens teknologi og samfunn.

Elements 43 930775147b1b32a337ba97e906a12a93

185.000+ signups!

Mer enn 185.000 fra hele verden har signert på vårt gratis KI-kurs, laget i samarbeid med Rektor og Universitetet i Helsinki.

Meg 2

Møt Mathilda!

Vi er glade for å ønske Mathilda Gustafsson velkommen som det nyeste tilskuddet til designteamet vårt.

Arkivet 43 d9826b1eea2f3cd6145de464c6579fb8

Arkivet.co

Våre gode venner i Arkivet er endelig live! Design, UX og kode av undertegnede.

Helle H 43 67d2b0bbdc20165a4ef7c9cc945ae87c

Hei, Helle!

Vi er over oss av begeistring for å ha Helle Holmsen med i utviklerteamet.

Andsverkloven 43 b7cfc1ec782f18999718d44848e305ec

Revising the Copyright Act

The long fought battle for a revised Copyright Act prevailed, and we designed the book to prove it.