Screenshot 2022 05 16 at 11 14 32

Sammen med Element har vi jobbet ut en ny identitet, nettside, kommunikasjonskonsept og merkevare posisjonering. Kjernen i dette prosjektet har vært hvordan vi kan visualisere og løfte frem mye av det Element allerede står for og jobber med hver eneste dag. En av utfordringene Element stod ovenfor var at det på overflaten så ut som de ikke hadde veldig mange prosjekter ferdigstilt, men de har veldig mye på gang og prosessen er ofte lang.

Element bilde loop

En av hovedprinsippene vi har jobbet med er at alt Element gjør skal behandle som et prosjekt. Hos Element blir en bolig, byggeprosjekt, transformasjon, bok, utstilling, interiør eller lovforslag behandlet likt på nettsiden. Som følge av dette er navigasjonen holdt til det minimale på nettsiden, Prosjekter og Om oss.

Element nettside
Elemenet phone
Elemenet phone 3
Elemenet phone 2
Elemenet phone 1

Løsningen på dette ble å løfte frem prosessen, både for å gjøre nettsiden til Element til en platfrom kunder og samarbeidspartnere følge med hvordan prosjektene utviklet seg over tid. Dette er med på å vise transparent. En stor utfordring kreative bransjer har er å dokumentere hvor mye arbeid som ligger bak et konsept, og i hvert fall i komplekse strukturer som arkitekter jobber med. Vi ønsket å løfte frem at det grunnleggende konseptet må være solid og fungere godt hvis ikke bygges det en grunnmur på ustabilt underlag.

For å fremheve at Element er i bevegelse og utvikling har vi laget et konsept som understreker dette. Navnetrekket Element er består kun av rektangulere bokser og vi har laget noen regler for hvordan disse skal oppføre seg når man interagerer med prosess delen av et prosjekt. Da vil navnetrekket sagte gli fra hverandre helt til man kommer til starten av prosessen. Navnetrekket fungerer som en representasjon prosessen til prosjektet. Når prosjektet er ferdig vil navnetrekket være i sin satte ferdigstilte form, mens i prosess vil elementene hver eneste gang få en ny og tilfeldig posisjon.

M8 ELEMENT Arkitekter Ivar Kvaal 6
M8 ELEMENT Arkitekter Ivar Kvaal 8
Element instaverktoy5
Element instaverktoy4
Element instaverktoy3
Element instaverktoy2
Element instaverktoy1