Samskipnaden
Samskipanden 1 1

Samskipnaden er en velferdsorganisasjon som jobber for å gjøre studentlivet enklere for de 16 000 studentene tilknyttet UiT i Tromsø, Alta, Harstad og Narvik. Gjennom tjenester som studentblogger, rådgivning, barnehage, mat og drikke, treningssenter og studenthus, jobber de for å øke trivsel og trygghet blant studentene. Vi hjalp organisasjonen med å konsolidere alle tjenestene deres på én plattform og forbedre kommunikasjonen mellom organisasjonen og studentene.

Samskipnaden hero

Å finne en løsning som fungerer like godt for 16 000 studenter fordelt på fem byer, både hjemme og på campus, kan være overveldende. Derfor var det viktig for oss å definere de ulike behovene til elevene og finne ut hva som var viktigst for dem.

Samskipnaden diagram
Screenshot 2023 01 25 at 17 32 2
Having an experienced and creative collaborator in Feed helps us meet our high ambitions and goals for our digital platform Samskipnaden.no. Our digital products helps us more easily communicate with and offer our wide range of service to our students.

Jorg Janssønn Hauan, Head of digital

Å bygge en tjeneste er ikke et kappløp fra A til B, men en kontinuerlig prosess hvor man lanserer en del om gangen. Slik har vi kunnet fastslå hvordan hver enkelt del av partnerskapet har blitt brukt før nye endringer lanseres. Vårt samarbeid med Samskipnaden er et langsiktig arbeid, hvor neste steg planlegges basert på tilbakemeldinger fra brukere og bruksmønstre.

IMG 6404
IMG 6409
IMG 6410
IMG 6406
IMG 6408 1
IMG 6408
Double frame

Vår leveranse

Concept
Design
Prototyping
Front-end development
Back-end development
Hosting
UX

Globale verktøy

yarn
lerna
jest
knex.js
nodemon
ts-node
typescript

Front-end

Craft CMS headless
GraphQL API
NextJS
Chakra UI